ZODÍAC XINÈS
Com els hi anirà als dotze animals l'any del Gall
A LA RATA
Serà una època de celebracions i de canvis agitats, bons i sobtats. Tindrà molts compromisos i ha de vigilar amb l’ excés de treball.

AL BOU
És un any moderadament afortunat. Cal que no tingui excés de confiança i que estigui alerta amb la possibilitat d'algun judici o estafa.

AL TIGRE
Un any ni bo ni dolent . Cal que no s’ angoixi, els problemes li semblaran grossos i després no ho seran tant. Li arribaran ajudes de llocs insospitats i d'amics recents.

AL CONILL O GAT
Un any una mica complicat, les despeses creixeran. Any de fer una associació i de rebre ajudes i vitalitat dels altres.  Al final tot anirà bé i els problemes quedaran superats amb aquest ajut.

AL DRAC
Un any feliç i ple de coses bones. Rebrà bones noticies, serà ascendit i recuperarà el que ha pogut perdre en altres ocasions. Una vida familiar calmada i noves i gratificants amistats .

A LA SERP
Un bon any molt bo. Rebrà el reconeixement i els ascensos que es mereix. La paciència i la recompensa que sempre té troben aquest any el resultat que s’ escau. La vida a casa serà  tranquil·la i feliç.

AL CAVALL
Un any amb situacions diverses, els problemes no seran molt greus i tindran fàcil solució però haurà de mirar de no neguitejar-se.

A L’OVELLA O CABRA
Una època agradable però una mica cara: hi haurà més despeses de les esperades i també conflictes domèstics . Vigila els diners i no gastis massa.

AL MICO
Una època moderada i estable que li anirà bé per descansar del brogit del seu any que acaba de passar. Ha de vigilar en cuidar la seva energia i en no embarcar-se en masses empreses, tindrà els diners i les amistats que necessiti pels seus plans.

AL GALL
Aquest és el seu any, any de felicitat i de ser recolzat per persones i amistats influents. Li  arribarà molta energia, per això els xinesos aconsellen posar-se una cinteta vermella com a protecció d'aquest excés d'energia !

AL GOS
Un any incert , els amics no t'acabaran d'entendre i els diners seran difícils d'obtenir. Respira fons i tingues paciència , no et desesperis. Tot passa.

AL PORC SENGLAR
Estabilitat, progrés i guanys seran la tònica d’ aquest any, nous amics i oportunitats però vigila una mica la salut .

Gran Via de les Corts Catalanes 620, 4rt 2a - 08007 Barcelona - Tel 93 458 29 75 / 93 532 04 83 - fax 93 458 29 75 - info@energimed.cat
Velàzquez 3, local - 08930 Sant Adrià de Besòs - Tel 93 021 85 17 / 600 20 67 17 - santadria@energimed.cat (Metro L2  Sant Adrià/Artigues)
ENERGIMED 2007 SLP - NIF B-63148142 - Incrita en el registre mercantil de Barcelona Tomo 39742, foli 0052 , full B-353207